Ontdek techniek & wetenschap door te doen en te beleven!

Ontdek techniek & wetenschap door te doen en te beleven!

Oyfo Techniekmuseum opent 1 juli haar deuren! 

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de verhuizing van ons museum. Op 1 juli openen wij de deuren van ons verniewde museum aan op het Hazemeijer. Zien we je daar?

 

Lees hier meer over de verhuizing

 

In het Techniekmuseum word je aangezet om te doen, kijken, beleven, maken en te leren. Onze collectie is geen doel, maar een middel om mens en techniek bij elkaar te brengen.
Het museum over de relatie tussen mens en techniek

Het museum over de relatie tussen mens en techniek

Mensen hebben handige handen en een creatieve geest. Maar hoe verhouden wij ons tot de wereld om ons heen in relatie met techniek? Wat kunnen we daar allemaal mee? En welke impact heeft dat op ons, de samenleving en de planeet? Kom binnen en begin aan de route langs installaties, paviljoens en objecten. Ontdek hoe wij als mens ons verhouden tot een aantal thema’s, van dichtbij tot grootschaliger, van hier en nu tot daar en straks.

Museum voor jong en oud

Museum voor jong en oud

Je hoeft je geen moment te vervelen in dit leuke en interactieve museum. Ga op ontdekkingstocht en ervaar zelf wat techniek en kunst voor jou betekend. Zet de grommende en ronkende machines in beweging, onderzoek hoe een object in elkaar zit of leer meer over onze dierbare en kwetsbare planeet vanuit het ruimteschip!

Je mag overal op knopjes drukken en er zijn heel veel verschillende spelletjes om te spelen.
Museumvereniging - Een enthousiaste Museuminspecteur

Het verhaal

 

Oyfo Techniekmuseum is een inspirerende ontmoetingsplek, waar je kennis maakt met techniek en wetenschap door te doen en te beleven.

 

Een plek voor alle leeftijden en voor iedereen die nieuwsgierig is. Waar je techniek op je eigen manier kunt ontdekken. Met onze collectie en onze workshops houden we het industriële verleden levend, en nemen we je op een actieve manier mee in de technische mogelijkheden van onze hedendaagse wereld.

 

Lees meer