Nu te zien: AI-Catcher

Nu te zien: AI-Catcher

De wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) is enorm populair aan het worden en al bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar kunnen wij het verschil nog wel zien tussen het werk van echte mensen en AI? En wat betekent deze ontwikkeling voor de kunst? Bezoek de tentoonstelling AI-Catcher en kom erachter! Leer hoe AI werkt, hoe kunstenaars er mee omgaan en ontdek zelf hoe moeilijk het kan zijn om het verschil te zien tussen mens en machine. 

 

Lees meer

Bezoek Oyfo Techniekmuseum

Bezoek Oyfo Techniekmuseum

Ontdek Oyfo Techniekmuseum als een ware uitvinder. In de oude fabriek van Hazemeijer in Hengelo ga je op onderzoek uit door de verschillende zones met interactieve spellen, roetsje je van de glijbaan en laat je jouw toekomst voorspellen in de machinehal! Verken Oyfo als een ware uitvinder. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

 

Lees meer
Word museuminspecteur!

Word museuminspecteur!

Wij zijn in 2023 bekroond met de titel Kidsproof Museum. Als Museuminspecteur kun je tijdens en na je bezoek over Oyfo Techniekmuseum vertellen. Door de vragenlijst in te vullen laat je aan andere kinderen weten hoe leuk ons museum is volgens jou en help je ons weer Kidsproof Museum te worden in 2024!

 

Word museuminspecteur

Blijf op de hoogte

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten en nieuwtjes? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

 

Inschrijven