Plan je bezoek

Entree

Oyfo Kunstpodium is te bezoeken met een geldig entreebewijs van Oyfo Techniekmuseum. Hiervoor gelden dus de entreevoorwaarden van het techniekmuseum. Bekijk hiervoor de website

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10.00 - 17.00 uur

 

Oyfo Kunstpodium is uitsluitend geopend als er een tentoonstelling loopt, zie hiervoor de pagina actueel

 

Aangepaste openingstijden

Oyfo Kunstpodium is gesloten op: nieuwjaarsdag, eerste paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, 24 december, eerste kerstdag en oudjaarsdag.

 

 

 

Locatie

Oyfo Kunstpodium

Floris Hazemeijerstraat 300

7555 RJ Hengelo

Parkeren

Je kunt Oyfo Kunstpodium zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig bereiken. Er is voldoende parkeerruimte. Het museum ligt op 10 minuten loopafstand van het NS- Station Hengelo.

 

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van Hazemeijer Hengelo.

 

Lopend vanuit het NS-station

Hier vind je de looproute via Google maps.

Shop

In onze Shop kun je leuke, technische, pakketjes kopen. Ook hebben wij kunst- en designproducten van Nederlandse bodem. We hebben de mooiste cadeaus voor jong en oud. Van sieraden tot woonaccessoires, van kookboeken tot kinderspeelgoed, je vindt hier van alles. Wat de Shop extra bijzonder en leuk maakt? Er zijn van elk product slechts enkele exemplaren.

 

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 10.00 - 21.00 uur

Toegankelijkheid
  • Tegenover het museum bevindt zich een parkeerplaats voor mindervaliden.
  • Het Kunstpodium is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er is een rolstoel gratis beschikbaar.
  • Op de begane grond bevindt zich een mindervalidentoilet.
  • Een hulphond is altijd welkom.
Oyfo Techniekmuseum

Ga op ontdekkingstocht door het interactieve Techniekmuseum. In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, robots en kunst, energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles

over mens en techniek!

 

Je gaat op onderzoek uit door de verschillende zones met interactieve spellen. Doe mee aan onze workshops en activiteiten. En verken Oyfo als een ware uitvinder. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Ga naar de website van Oyfo Techniekmuseum