Oyfo in Hengelo zoekt een

Docent peuter- en kleuterdans

 

Wil jij graag jouw danskennis delen, weet jij je enthousiasme over te brengen aan onze leerlingen en neem je initiatief tot samenwerking met collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou! Oyfo Kunstenschool zoekt een docent peuter- en kleuterdans.

 

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum, een Kunstenschool en een Kunstpodium. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken, Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in. Medio 2021 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie op Hazemeijer Hengelo. Op die plek zullen wij de komende jaren doorgroeien tot een bruisende place to be waar voor iedereen altijd iets te doen of beleven is.

 

Bij onze afdeling dans werken wij veel samen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in hun dansontwikkeling. Voor dit team zoeken we per direct voor 2 bestaande lessen een docent peuter- en kleuterdans. Daarnaast is er de mogelijkheid om meerdere kinderdanslessen aan te gaan bieden in de diverse stijlen en ook op andere lesdagen.

 

Dit ga je doen

Je geeft 1 peuterdansles (30 min.) en 1 kleuterdansles (45 min.) op de donderdagmiddag. Mogelijkheid voor uitbreiding met meer kinderdanslessen. Daarnaast ben je een actieve docent die bereid is en initiatief neemt tot samenwerking met collega’s om naast het reguliere lesaanbod ook (nieuwe) activiteiten te ontwikkelen.

 

Dit ben jij

  • Enthousiast om in ons team te werken.
  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op mbo/hbo-niveau. Of je bent in opleiding.
  • Je hebt affiniteit met groepsonderwijs en cultuureducatie.
  • Representatief en gericht op samenwerking met collega’s.
  • Je hebt sterke sociale vaardigheden om contacten met leerlingen/ouders te onderhouden.
  • Je kunt zelfstandig en projectmatig werken.
  • Wanneer nodig, flexibel inzetbaar.

Dit bieden wij

Het betreft een parttime vacature voor 2 lessen per week op de donderdagmiddag. Wij bieden een veranderende omgeving waarbinnen jij je kunt ontplooien binnen jouw talenten om onze leerlingen vakbekwaam te begeleiden in hun dans ontwikkeling tegen een passend bij de functie behorend salaris o.b.v. de cao-Kunsteducatie.

 

Belangstelling?

Lijkt deze functie jou iets? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar Marleen Hamer, marleen.hamer@oyfo.nl.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Marleen Hamer, marleen.hamer@oyfo.nl en voor vragen over de procedure kun je terecht bij Marion Weegerink, 074-2430054 of m.weegerink@oyfo.nl