Dwarsfluitensemble Volwassenen

Cursusgegevens

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Locatie: Esrein
Docent: Manon Meijer
Cursus: jaarcursus
Aantal lessen: 40
Start: eind augustus 2019 (week 35)
Repetitie: dinsdag, 19.00-20.00
Tarief:
Oyfo leerlingen: € 125,25 per jaar
Niet-leerlingen: € 250,50 per jaar

De muziekensembles en bands bij Oyfo worden ingedeeld en geroosterd door de docenten/ensembleleiders. De ensembles worden doorgaans bezet door instrumentale leerlingen van Oyfo maar je kunt, als er plek is en je het juiste speelniveau hebt, ook lid worden als niet-leerling. Heb je interesse? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Leslocaties en openingstijden

Tarieven, lesvormen en roostering

Tarieven 2019-2020 jaarcursussen instrument bespelen en zangles

De genoemde tarieven zijn de bedragen als een volledig cursusjaar gevolgd wordt. Bij tussentijdse instroming in een jaarcursus wordt de cursusprijs berekend op basis van de resterende nog te volgen lessen in het lopende cursusjaar. Naar aanleiding daarvan wordt het aantal betaaltermijnen/maandtermijnbedrag tevens aangepast. De prijzen van korte cursussen en workshops staan op de betreffende cursuspagina’s vermeld.

Cursisten t/m 20 jaar:


Individuele les 25 min. € 577,50 per jaar (40 lessen) / € 14,44 per les
1 x per 2 weken les 25 min. € 318,00 (20 lessen) / € 15,90 per les **)

Groepsles
Groep van 2*) 35 min. € 541,50 per jaar (40 lessen) / € 13,54 per les
Groep van 3*) 45 min. € 505,00 per jaar (40 lessen) / € 12,63 per les
Groep van 4*) 55 min. € 480,00 per jaar (40 lessen) / € 12,00 per les

*) lees voor een toelichting de rubriek Groeples hieronder.

Cursisten vanaf 21 jaar:

Individuele les 25 min. € 891,50 per jaar (40 lessen) / € 22,29 per les
1 x per 2 weken les 25 min. € 489,50 (20 lessen) / € 24,48 per les **)

**) Toelichting bij de lesvorm 1 x per 2 weken les

De lesvorm 1 x per 2 weken les 25 min. is het meest geschikt voor oudere/gevorderde leerlingen en minder geschikt voor jonge leerlingen/beginners. Wij adviseren met de docent te overleggen over de meest geschikte lesvorm.

Groepsles

Bij bepaalde cursussen muziek t/m 20 jaar kun je les krijgen in een groep. Deze lesvorm is goedkoper dan de lesvorm individuele les en wordt steeds goedkoper naarmate het aantal leerlingen in een groep hoger is. Indien je deze lesvorm aangeeft als voorkeur bekijken we de mogelijkheden om de leerling in een groep te plaatsen. De vastelling van het definitieve rooster is altijd aan de docent. Het vormen van een groep is alleen mogelijk als je minimaal 2 leerlingen hebt die in dezelfde leeftijdscategorie vallen en hetzelfde niveau hebben.

Aan het begin van het nieuwe cursusseizoen krijgt de docent een overzicht van aanmeldingen voor zijn/haar cursus. Pas dan wordt duidelijk of er daadwerkelijk groepen kunnen worden gevormd en wordt er geroosterd, in overleg met de leerling of de ouders. Indien indeling in een groep niet mogelijk blijkt, kan men alsnog kiezen voor de lesvorm individuele les.

Bijkopen extra lestijd

Het is bij jaarcursussen muziek (bij individuele lessen) in overleg met de docent mogelijk om eenheden van 5 minuten extra lestijd bij te kopen.

Tarief t/m 20 jaar

Lestijd bijkopen bij een individuele les:
Per 5 min. ingekochte extra lestijd komt er € 165,- per jaar (40 lessen) bovenop het reguliere lestarief. Dit komt neer op een extra bedrag van € 4,13 per les.

Lestijd bijkopen bij een individuele les 1 x per 2 weken:
Per 5 min. ingekochte extra lestijd komt er € 90,50 per jaar (20 lessen) bovenop het reguliere lestarief. Dit komt neer op een extra bedrag van € 4,53 per les.

Tarief vanaf 21 jaar

Lestijd bijkopen bij een individuele les:
Per 5 min. ingekochte extra lestijd komt er € 199,65 per jaar (40 lessen) bovenop het reguliere lestarief. Dit komt neer op een extra bedrag van € 4,99 per les.

Lestijd bijkopen bij een individuele les 1 x per 2 weken:
Per 5 min. ingekochte extra lestijd komt er € 109, 51 per jaar (20 lessen) bovenop het reguliere lestarief. Dit komt neer op een extra bedrag van € 5,48 per les.

Lesafspraak maken / roostering muziek- of zangles

Als je je hebt aangemeld voor muziek- of zanglessen moet je nog met je docent een lesafspraak maken. Die afspraak wordt dan elke lesweek, of om de 2 weken, afhankelijk van de gekozen lesvorm, in principe je vaste dag en tijd.

Aan het begin van het nieuwe cursusjaar krijgt iedere docent een overzicht van aanmeldingen voor zijn/haar cursus. De docent belt alle nieuwe leerlingen of ouders op, maakt afspraken en roostert, op basis van de dagen en tijden waarop hij/zij werkzaam is bij Oyfo. Pas dan wordt ook duidelijk of er groepen kunnen worden gevormd voor de groepslessen, in overleg met de leerling of de ouders. (Zie ook de info onder het kopje Groepsles)

Bij inschrijving vóór de zomervakantie gebeurt het roosteren bij aanvang van het nieuwe cursusjaar. Bij tussentijdse inschrijving, in de loop van een cursusjaar, gebeurt dit z.s.m. nadat de inschrijving binnen is. Met bestaande leerlingen wordt voor de zomervakantie een afspraak gemaakt over de eerste les na de vakantie.

Nieuwe leerlingen die klassikaal muziekonderwijs gaan volgen (o.a. ensembles, Muziek aan de Basis-cursussen) krijgen voor het begin van de cursus informatie over de lesplaats en de lestijd.

Termijnbetaling en btw

Je kunt het lesgeld voor de meeste muziekcursussen per automatisch incasso in maandelijkse termijnen betalen. De standaard voor jaarcursussen is 10 maandtermijnen. Indien je een ander betalingsritme wilt dan kun je dit overleggen met onze administratie. Bij tussentijdse instroming in een jaarcursus wordt de cursusprijs berekend op basis van de resterende nog te volgen lessen in het lopende cursusjaar. Naar aanleiding daarvan wordt het aantal betaaltermijnen/maandtermijnbedrag tevens aangepast. De prijzen van korte cursussen en workshops staan op de betreffende cursuspagina’s vermeld.

Vanaf 21 jaar is de cursusprijs inclusief 21% btw. We zijn wettelijk verplicht deze 21% btw te heffen. Dit geldt voor alle cursussen beeldende kunst, dans, theater en muziek.

Heb je nog vragen? Bel dan met 074-2430054 of stuur een email naar klantencontact@oyfo.nl
Wij helpen je graag verder.

Algemene voorwaarden

Kortingen- en toeslagenregeling

Ik heb een vraag over deze cursus

Je naam *
Je e-mailadres *
Je telefoonnummer
Je vraag *
* verplicht

Ik heb interesse

Wat wil je? *