I.v.m. de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er op dit moment geen kinderfeestjes. Op het moment dat we deze activiteiten weer opstarten, melden we het op deze pagina.

 

Kom je kinderfeestje bij Oyfo vieren!

 

Ben jij binnenkort jarig en wil je een leuk verjaardagsfeestje met jouw vriendjes en vriendinnetjes vieren? Vier jouw feestje dan bij ons!

 

Je bent van harte welkom op woensdagmiddag en op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Een kinderfeestje kost € 10,00 per kind. Dit is inclusief entree, materiaal, frisdrank en chips. En natuurlijk mag iedereen het werkstukje meenemen naar huis. Je kunt jouw feestje uitbreiden met ranja, poffertjes en een ijsje eten, voor een meerprijs van € 3,00 per kind.

Onze kinderfeestjes:

Tandwielfeestje

Tandwielfeestje

Vanaf 7 jaar
Je maakt een sleutelhanger, je timmert een Oyfo-mannetje of je maakt een draaitol. Vervolgens ga je een spannende speurtocht door het museum maken. En tot slot spel je nog het Spel der techniek.

 

Interesse? Neem contact met ons op!
Stoomfeestje

Stoomfeestje

Vanaf 9 jaar
Je soldeert een draadfiguur of je kiest tussen glasgraveren of houtbranden. Vervolgens ga je een spannende speurtocht door het museum maken. En tot slot spel je nog het Spel der techniek.

 

Interesse? Neem contact met ons op!