Night @ the museum - Museumfabriek

Als fotografieliefhebber altijd al een keer willen verwonderen in een prachtig verstild Museum? Dan is dit jouw kans! Kom fotograferen in de Museumfabriek

Tijdens de workshop Night @ the museum ben je welkom om na sluitingstijd kennis te maken met een unieke en verstilde Museumfabriek!

 

Eerste avond

Onder begeleiding van onze docent Julius Visser kan je experimenteren met compositie en beelduitsneden. Kijk hoe scherptediepte uitpakt in gemaakte foto’s.  Laat je de kijker veel of weinig zien? Ook voor macrofotografie is het Museum een feest!

 

Tweede avond

Op deze terugkomavond gaan we samen in het computerlokaal bij Oyfo Kunstenschool  de gemaakte foto’s bespreken en evalueren. Wat inspireerde jou? Wat kan met opbouwend advies een nieuwe uitdaging worden voor een vervolg? Neem hiervoor een selectie van jouw fotowerk mee. De foto’s mogen bewerkt zijn, neem ze voor projectie wel mee als JPG afbeeldingen!

 

Beide avonden zijn inclusief koffie of thee met koek (oid) in de pauze.

Night @ the museum - Museumfabriek

Leeftijd: Vanaf 18 jaar
Locaties: Museumfabriek
Start datum: 8 december 2020
Cursusgeld: €76,50
Lesdagen, -tijden en locatie

- Dinsdagavond 8 december van 19.30 - 23.00 uur, De Museumfabriek, Het Rozendaal 11 in Enschede

- Vrijdagavond 15 december van 19.30 - 22.00 uur, Oyfo Kunstenschool Esrein 9

Benodigdheden

Voor de eerste avond: een digitale spiegelreflex- of compact systeemcamera is wenselijk. Ook een statief en optioneel een losse flitser zijn aan te raden. Zorg voor ruimte op uw SD kaart en is uw accu opgeladen?

 

Voor de tweede avond: Een USB stick om uw geselecteerde fotomateriaal uit te wisselen. Neem de geselecteerde foto’s mee als JPG afbeelding.

Docenten

Julius Visser Fotografie

Julius Visser

Julius Visser is afgestudeerd aan de AKI als fotograaf en momenteel werkzaam als fotograaf/vormgever binnen Visser & de Graef communicatie, waarvan hij mede-eigenaar is. Daarnaast geeft hij bij Oyfo enthousiast les in fotografie. Er is niets mooier om uit passie voor het vak te kunnen inspireren en daarin te delen met cursisten.