Contemporary dance

Maak kennis met Contemporary dance. Een moderne dansvorm waarbij uitstapjes worden gemaakt naar modern, urban moves, hiphop, show, streetdance en lyrical jazz.

Deze workshop wordt gegeven door Sofie Hofstee. In de workshop van 1,5 uur werkt Sofie met materiaal dat afstamt van floorwork en contemporary/fusion. We beginnen met een rustige warming up en gaan verder met uitdagende across the floors waarin we onszelf kunnen pushen naar nieuwe movements. We zullen afsluiten met een korte routine.

 

Over Sofie

Sofie begon als klein meisje met turnen, en acrobatiek waar na ze al snel het dansen ontdekte. Als 17 jarige meid besloot ze naar Tilburg te vertrekken, en haar droom als danseres waar te maken. In Juni 2018 studeerde ze af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, waar ze zich binnen de dansacademie specialiseerde in contemporary/urban.

 

Naast de contemporary richting op school besloot te zich te richten op Heels en Female/jazzfunk. Sofie werk nu fulltime als dansdocent door het hele land heen, en als danseres in het binnen en buitenland. Ze mocht onder andere dansen voor Helene Fischer met de opening van de BAMBI awards in Berlijn, danste in Parijs bij Cabaret du Monde en mocht afgelopen jaar 2 tours doen door Frankrijk en Corsica heen.

Contemporary dance

Niveau: Beginners en intermediate
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Locaties: Esrein
Start datum: 29 november 2020
Cursusgeld: €15,-
€25,- bij twee workshops
Lesdagen, -tijden en -locatie

Zondag 29 november aan het Esrein 9

11.00 - 12.30 uur