High Heels

High Heels

Dansen op hoge hakken is dansen met sierlijke, sexy en vrouwelijke bewegingen. En dat op hoge hakken.

Deze workshop wordt gegeven door Sofie Hofstee. In de workshop van 1,5 uur zullen wij ons vooral richten op de basic van dansen op hakken. Walks, turns, confidence. Uiteindelijk zullen we deze facetten gebruiken in de choreo die we later in de workshop aanleren.

 

Over Sofie

Sofie begon als klein meisje met turnen, en acrobatiek waar na ze al snel het dansen ontdekte. Als 17 jarige meid besloot ze naar Tilburg te vertrekken, en haar droom als danseres waar te maken. In Juni 2018 studeerde ze af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, waar ze zich binnen de dansacademie specialiseerde in contemporary/urban.

 

Naast de contemporary richting op school besloot te zich te richten op Heels en Female/jazzfunk. Sofie werk nu fulltime als dansdocent door het hele land heen, en als danseres in het binnen en buitenland. Ze mocht onder andere dansen voor Helene Fischer met de opening van de BAMBI awards in Berlijn, danste in Parijs bij Cabaret du Monde en mocht afgelopen jaar 2 tours doen door Frankrijk en Corsica heen.

High Heels

Niveau: Beginners en intermediate
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Locaties: Esrein 9
Start datum: 29 november 2020
Cursusgeld: €15,-
€25,- bij twee workshops
Lesdagen, -tijden en -locatie

Zondag 29 november aan het Esrein 9

 

13.00 - 14.30 uur