Peuterdans

Peuterdans

Prikkel spelenderwijs je fantasie. Peuterdans voor kinderen is een leuke manier om zichzelf fysiek en muzikaal te ontwikkelen. De fantasie van de peuter wordt geprikkeld en de kinderen worden zich bewust van hun eigen bewegingsmogelijkheden.

Peuterdans is voor kinderen van 2,5 - 4 jaar waarbij de dansen spelenderwijs in thema’s worden aangeboden. Bij peuterdans worden allerlei soorten muziek gebruikt passend bij de belevingswereld van een peuter.

 

Bij deze lessen spreek je nog niet van echte ballet- en/of danstechniek maar van voorbereiding op de later aan te leren technieken. Het plezier hebben en stimuleren van dansen staan voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan fysieke ontwikkeling, ritmiek en muzikaliteit. De lessen zijn een goede voorbereiding op kleuterdans (vanaf 4 jaar) en geschikt voor jongens en meisjes.

Peuterdans

Leeftijd: 2,5 - 4 jaar
Locaties: Hazemeijer, Slangenbeek, Torenlaan
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €15,30 per maand
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Wil jij ook peuterdanslessen volgen?

Er zijn verschillende locaties, lesdagen, tijden en leeftijdscategorieën van toepassing.

Informeer bij ons team Klantencontact welke opties voor jou passend kunnen zijn.

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost peuterdans? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven dans 2020-2021

Kortingsregeling 2020-2021

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Kledingadvies

Peuterdans/workshops

  • makkelijk zittende kleding naar keuze

Docenten

Marleen Hamer Dans

Marleen Hamer

Ik ben afgestudeerd aan Artez en werkzaam als all-round docent, voor dansers van 4 tot 70+ jaar. Tevens ben ik ook artistiek coördinator van de dansafdeling van Oyfo.
In mijn lessen kun je je blijven ontwikkelen of je nu professioneel danser wil worden of gewoon lekker een uurtje wil dansen.
Dance Isn’t what I do It’s what I am

Sonja Bleijerveld Dans

Sonja Bleijerveld

Mijn naam is Sonja Bleijerveld. Met heel veel passie en plezier geef ik danslessen bij Oyfo kunstenschool. Het is heerlijk om te zien hoe leerlingen kunnen opbloeien door lekker te dansen. Naast het overbrengen van danstechnieken ben ik blij ook mijn liefde voor dans door te mogen geven!