DJ - Basiscursus

Als Martin Garrix, Davis Guetta en Armin van Buuren jouw grote voorbeelden zijn, dan heeft Oyfo Kunstenschool iets voor jou: een DJ cursus.

Tijdens de lessen leer je skills om je verder als DJ te ontwikkelen. Denk aan scratchen, samplen, mixen en beatmatchen. Je ontdekt de ins en outs van analoge en digitale gear. En je snuffelt je aan de geheimen van hiphop en dance. Deze DJ cursus volgen is de snelste en beste manier om de basis goed onder de knie te krijgen

DJ - Basiscursus

Leeftijd: vanaf 9 jaar
Locaties: Hazemeijer
Start datum: Datum volgt zo spoedig mogelijk
Cursusgeld: €82,- (beginnerscursus)
Lestijden

Startdatum wordt nader bepaald.

Vrijdagavond 17.00-18.00 uur

* Het is helaas niet mogelijk om een proefles te volgen bij korte cursussen of workshops

 

Het is na de basiscursus ook mogelijk om een aansluitende vervolgcursus te volgen bij Oyfo.

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

 

De kosten voor korte DJ-basiscursus zijn €82,-

 

Kortingsregeling 2020-2021

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Materiaal

Voor de DJ-cursus heb je een goed werkende laptop nodig niet niet ouder is dan 4 jaar. Daarnaast adviseren wij een DJ-controller. Dit is een pre zodat je thuis kan oefenen. Naast een laptop en controller is het handig om een USB-stick te hebben waar muziek op gezet kan worden.

Docenten

Kars van der Tuin DJ

Kars van der Tuin

Mijn naam is Kars van der Tuin. Ik ben DJ en producer en studeer aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. In het weekend zie je mij als DJ terug in het uitgaansleven in Hengelo. Bij Oyfo verzorg ik de DJ cursus. Wanneer je weet hoe bepaalde tracks opgebouwd zijn kan je daar op inspelen en wordt de set die je draait nog interessanter. Dat is wat de DJ cursus bij Oyfo zo leuk en relevant maakt.