Cabaret

Cabaret

Hou jij er wel van om lekker gek te doen? Of vertel jij hele verhalen, echt gebeurd of niet, aan de keukentafel? Als jij thuis of op school de grappenmaker bent, dan zijn de Cabaretlessen van Oyfo Kunstenschool wel wat voor jou.

Onder begeleiding van cabaretdocent Christi leer je hoe je grapjes verteld aan een publiek, theater kunt maken en spelen, en improviseren. Vanuit daar gaan we knutselen aan jouw eigen, unieke voorstelling. Alles wat er maar bij een echte voorstelling komt kijken behandelen we in themalessen. Denk aan vragen als ‘Hoe vertel je een interessant verhaal?’ of ‘Hoe maak je iets grappig?’. En het mag helemaal op jouw manier. Dat is het leuke van cabaret: alles kan en mag, zolang jij maar vooral jezelf durft te zijn!

Cabaret

Leeftijd: 9-12 jaar
Locaties: Hazemeijer
Start datum: Nader te bepalen
Cursusgeld: €27,25 per maand
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Op dit moment wordt deze cursus (nog) niet gegeven. 

Interesse? Stuur ons een bericht!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat zijn de kosten van de lessen? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn cabaretles kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven theater

Kortingsregeling 2020-2021

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Christie Knoef Cabaret

Christie Knoef

Ik ben Christi Knoef. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf, waarin ik vooral werk als coach, geef ik les bij Oyfo in cabaret. Ik heb zelf cabaret gestudeerd, ben cabaretière en zangeres, en geef ook graag les in wat ik het allerliefste doe; grappen schrijven en grappen maken in het theater.