Improvisatietheater

Improvisatie is een prachtige vorm van theatermaken waarbij we niet werken met vaste teksten maar uitgaan van onze eigen creativiteit.

Improvisatie theater is een mooie persoonlijke ontdekkingstocht naar hoe vorm te kunnen geven aan woord en gebaar. Samen met andere spelers gaan we aan het werk met diverse theaterspelvormen. Daarbij houden we rekening  met spelregels zoals acceptatie, niet bang zijn om fouten te maken en op positieve manier samenwerken op het speelvlak. We spelen situaties/scene’s die ter plekke ontstaan. Bijzondere momenten met een lach of een traan.

Improvisatietheater

Leeftijd: 50+
Locaties: Kulturhus
Start datum: 20 oktober 2020
Cursusgeld: €105,-
Lesdagen, -tijden en -locatie

De lessen vinden op 7 dinsdagavonden van 19.30 tot 21 uur plaats in het Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62 te Hengelo.

Startdatum 20 oktober 2020.

* Het is helaas niet mogelijk om een proefles te volgen bij korte cursussen of workshops

 

Docenten

Nannette Lindenberg Theater

Nannette Lindenberg

Mijn naam is Nannette Lindenberg en ik ben Theatermaker. Tijdens mijn lessen is een open houding, en vertrouwen hebben in eigen creatieve kracht belangrijk. Ik speel (straat) theater en geef workshops aan jong en oud en train mensen uit de zorg. Ik houd van improvisatie theater omdat het een lach, verbazing en verwondering geeft.