Theater Kids

Theater Kids

Als je dol bent op theater, dan is de cursus Theater kids iets helemaal voor jou. Je leert alle ins en outs van theaterspelen en acteren. Na afloop van deze cursus heb je dat helemaal onder de knie.

Theater Kids is een theater- en acteerles voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Naast les in de groep krijg je ook persoonlijk veel aandacht van de docent, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Met acteerlessen kun je veel kanten op. Je kan het theater, je kan het goed gebruiken als je wilt gaan vloggen of als je de droom hebt om ooit te acteren in series of films.

 

Maar eerst houden wij onze eigen presentatie. Nodig alvast al je vriendjes en vriendinnetjes uit! En wie weet ben je na deze cursus ook wel klaar om met deze acteerervaring door te gaan in de groep Musical Teens, daar kan jij je nog verder ontwikkelen met zang en dans erbij.

Theater Kids

Leeftijd: Van 7 tot 10 jaar
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €27,25 per maand
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Maandagmiddag 15.00 - 16.00 uur

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn theaterles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn theaterles kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven theater 2020-2021

Kortingsregeling 2020-2021

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Marloes Willemsen Theater

Marloes Willemsen

Mijn naam is Marloes Willemsen. Ik geef theaterlessen bij Oyfo. Ik ben een opgewekt persoon en altijd in voor een lolletje. Van mijn hobby, theater en dans, heb ik mijn werk gemaakt. Met theater kun je alle kanten op als je maar durft te dromen. Mijn lessen zijn fun!