Stem op Oyfo!

26 oktober tot 24 november

Oyfo maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds om een nieuwe lift te realiseren. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

 

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

 

Oyfo heeft voor 2021 grootse plannen; we gaan verhuizen. In de loop van komend jaar komt er een nieuw bruisend museum in Hengelo. Om ook daar weer iedereen te kunnen ontvangen, hebben we een nieuwe lift nodig. Zodat jong en oud, goed en slecht ter been, en ook bijvoorbeeld (groot)ouders met kinderwagens mee kunnen doen met al onze speelse, spannende en leerzame tentoonstellingen en activiteiten.

 

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.