Vanaf 14 juli weer Doemiddagen

14 juli t/m 27 augustus

Iedere dinsdag en donderdag tussen 12.30 en 15.45 uur kun je aan de slag met een Doepakketje. Tijdens deze Doemiddagen kun je met het door jou uitgezochte pakketje plaatsnemen in één van de lokalen op de bovenste verdieping. Hier kun je het pakketje onder deskundige begeleiding in elkaar zetten.

 

Omdat het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om al onze doepakketje onder begeleiding van vrijwilligers te laten maken, hebben we een selectie gemaakt in onze doepakketjes. Je kunt tijdens de Doemiddagen in de zomervakantie kiezen uit Houtbranden, Glas graveren, een tol, een puzzelkubus, een button of een sleutelhanger maken.

 

Aanmelden

Voor de Doemiddag en het aanschaffen van een doepakketje kun je je aanmelden bij een aparte balie bij binnenkomst in het museum. Je vindt daar een overzicht van de verschillende activiteiten én de tijden die daarbij horen. Per activiteit is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De prijs van de Doepakketjes varieert van €0,50 tot €3,50.

 

Je hoeft je dus niet van tevoren aan te melden voor de Doemiddag. Reserveer wel even online een ticket voor jouw bezoek aan het museum.