Hoe werkt het

 

Wil jij je leerlingen aanzetten? Kies een project en wij doen de rest!

 

Stap 1

 

Kijk eens rond tussen onze projecten. Zit er iets tussen dat je met je groep of klas wilt doen? Of wil je graag meer weten over een project? Wij vertellen het je graag! Neem contact met ons op. Samen bekijken we welk project je wilt boeken voor jouw groep(en) en zoeken we naar een geschikte datum (of data). Heb je gekozen voor een lesstofvervangend project? Dan krijg je van ons lesmateriaal, waarmee je zelf een voorbereidende les kunt geven.

 

Stap 2

 

Op de dag van het project is de Oyfo-docent minstens 30 minuten van tevoren bij jou op school met alle materialen en gereedschappen. Vooraf is in overleg een geschikte workshopruimte bepaald (klaslokaal of andere ruimte in de school) waar de docent alles voorbereid om de workshop te kunnen geven. De workshop gaat van start, jij als leerkracht (en eventueel hulpouders) doet actief mee en geniet van het plezier dat jouw leerlingen hebben.

 

Stap 3

 

De workshop van Oyfo zit er op, de leerlingen hebben nieuwe dingen ontdekt, zijn trots op wat ze gemaakt hebben en hebben een fantastische tijd gehad. Heb je een lesstofvervangende workshop gedaan? Dan kun je het lesmateriaal gebruiken om het onderwerp te verdiepen en te evalueren.

Veelgestelde vragen

Heeft de tijdelijke sluiting van Oyfo gevolgen voor ons?

Omdat Oyfo tijdelijk gesloten is i.v.m. de verhuizing, is het op dit moment niet mogelijk om projecten op onze locaties te organiseren. Alle projecten die nu op de website staan kunnen bij jou op school worden georganiseerd. Na de verhuizing zijn jullie weer van harte welkom bij Oyfo!

Kunnen activiteiten ook bij ons op school plaatsvinden?

Ja dat kan! Omdat Oyfo tijdelijk gesloten is i.v.m. de verhuizing, komen wij graag bij jullie langs. Alle activiteiten die wij nu aanbieden kunnen op school plaats vinden. Benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wat kan Oyfo betekenen tijdens onze themaweek?

Als je op school bezig met een themaweek en graag een project wilt dat daarbij aansluit, hebben wij, naast de projecten op de website, nog een flink aantal projecten in ons assortiment. Ook denken we graag met je mee en kunnen we een project speciaal voor jouw school ontwikkelen (er worden ontwikkelkosten in rekening gebracht).

Komen er in het nieuwe museum nieuwe projecten?

Achter de schermen zijn wij druk bezig om nieuwe projecten en activiteiten te ontwikkelen. Vanaf schooljaar 2021-2022 zijn deze te boeken, op de nieuwe locatie van het Techniekmuseum en de Kunstenschool op Hazemeijer. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Er is ruim parkeergelegenheid op het Esreinterrein en bij het nabijgelegen winkelcentrum.

Oyfo locatie Esrein en Oyfo locatie Techniekmuseum zijn vanaf daar lopend binnen 2 minuten te bereiken.

Kunnen we betalen met CJP-pas of Museumjaarkaart?

Betalen met de CJP-pas kan, we maken in dat geval een weborder aan. Betalen met Museumjaarkaart kan niet.

Fijne ervaring

Fijne ervaring

De ontmoeting bij Oyfo was super. Goed geregeld en een fijne ontvangst en begeleiding.