Hoe werkt het

 

Wil jij je leerlingen aanzetten? Kies een project en wij doen de rest!

 

Stap 1

 

Kijk eens rond tussen onze projecten. Zit er iets tussen dat je met je groep of klas wilt doen? Of wil je graag meer weten over een project? Wij vertellen het je graag! Neem contact met ons op. Samen bekijken we welk project je wilt boeken voor jouw groep(en) en zoeken we naar een geschikte datum (of data). Heb je gekozen voor een lesstofvervangend project? Dan krijg je van ons lesmateriaal, waarmee je zelf een voorbereidende les kunt geven.

 

Stap 2

 

Op de dag van het project ben je 10 minuten van tevoren bij Oyfo, met je groep(en) of klas(sen) (en meerijdende ouders). Jullie worden ontvangen door een Oyfo-medewerker die precies uitlegt hoe het project zal verlopen, waar je rekening mee moet houden en bij wie je terecht kunt als er vragen zijn. Het project gaat van start, jij als leerkracht (en ook meerijdende ouders) doet actief mee en geniet van het plezier dat jouw leerlingen hebben. Een aantal van onze projecten kunnen we bij jullie op school uitvoeren; vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Stap 3

 

Het project bij Oyfo zit er op, de leerlingen hebben nieuwe dingen ontdekt, zijn trots op wat ze gemaakt hebben en hebben een fantastische tijd gehad. Heb je een lesstofvervangend project gedaan? Dan kun je het lesmateriaal gebruiken om het onderwerp te verdiepen en te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wat kan Oyfo betekenen tijdens onze themaweek?

Als je op school bezig met een themaweek en graag een project wilt dat daarbij aansluit, hebben wij, naast de projecten op de website, nog een flink aantal projecten in ons assortiment. Ook denken we graag met je mee en kunnen we een project speciaal voor jouw school ontwikkelen (er worden ontwikkelkosten in rekening gebracht).

Kunnen activiteiten ook bij ons op school plaatsvinden?

De projectonderdelen in de museale collectie kunnen niet op school worden uitgevoerd, alle andere onderdelen en workshops wel. We hanteren een kleine toeslag op het reguliere tarief. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Er is ruim parkeergelegenheid op het Esreinterrein en bij het nabijgelegen winkelcentrum.

Oyfo locatie Esrein en Oyfo locatie Techniekmuseum zijn vanaf daar lopend binnen 2 minuten te bereiken.

Kunnen we betalen met CJP-pas of Museumjaarkaart?

Betalen met de CJP-pas kan, we maken in dat geval een weborder aan. Betalen met Museumjaarkaart kan niet.

Fijne ervaring

Fijne ervaring

De ontmoeting bij Oyfo was super. Goed geregeld en een fijne ontvangst en begeleiding.