Werken bij Oyfo!

 

Bij Oyfo werk je in leuke teams van vaste medewerkers en vrijwilligers. Er heerst een goede werksfeer en er is veel afwisseling. Iedere dag is anders!

 

Als we de bezoekers willen aanzetten tot ontdekken en inspireren, dan vraagt dat een omgeving en cultuur waarin de medewerkers ‘aangezet’ worden hun kwaliteiten en talenten aan te spreken. Ons eigen talent is aan zet!

Vacatures

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures.

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dat.

Je kunt je sollicitatie mailen mailen naar Marion Weegerink via m.weegerink@oyfo.nl 

 

Sollicitaties kunnen per post worden verzonden naar:

Oyfo

t.a.v. M. Weegerink

Industriestraat 9

7553 CK Hengelo

 

 

Vrijwilligers

Horecavrijwilliger

Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers voor onze horeca. Je valt onder het team horeca & facilitair. Houd je van een dynamische werkomgeving, heb je affiniteit met kunst en techniek en vind je het leuk om de gast zich thuis te laten voelen bij ons? Dan ben jij diegene, die we zoeken.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Horecavrijwilliger

 

 

Vrijwilliger worden?

Momenteel hebben meer dan honderd vrijwilligers zich reeds verbonden aan onze organisatie; zij vervullen met veel enthousiasme zeer uiteenlopende en afwisselende functies. Toch kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken.

 

Daarom zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste, klantgerichte en flexibele vrijwilligers die graag één of meerdere dagdelen doordeweeks en in het weekend willen komen helpen. Dit mag overdag of in de avonduren.

 

Geinteresseerd? Lees hier meer informatie:

Vrijwilliger worden

Stage of afstudeeropdracht

Stage of afstudeeropdracht

Studenten van het HBO en WO die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht, kunnen bij ons o.a. op de volgende afdelingen terecht:
- Museaal en erfgoed
- Horeca & Facilitaire dienstverlening
- Marketing & Communicatie
- Receptie- en Administratie

 

Heb je interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op