Werken bij Oyfo!

 

Bij Oyfo werk je in leuke teams van vaste medewerkers en vrijwilligers. Er heerst een goede werksfeer en er is veel afwisseling. Iedere dag is anders!

 

Als we de bezoekers willen aanzetten tot ontdekken en inspireren, dan vraagt dat een omgeving en cultuur waarin de medewerkers ‘aangezet’ worden hun kwaliteiten en talenten aan te spreken. Ons eigen talent is aan zet!

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Al meer dan honderd vrijwilligers hebben zich verbonden aan Oyfo. Zij vervullen met veel enthousiasme zeer uiteenlopende en afwisselende functies. Toch kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken.

Wij zijn continue op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die graag één of meerdere dagdelen doordeweeks en in het weekend willen komen helpen.

 

Geïnteresseerd? Lees hier meer informatie
Wij zoeken:

Lijkt het je leuk om onze museumbezoekers, cursisten en gasten te verwelkomen en te woord te staan? Of om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan ons erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen, mee te werken aan onze activiteiten, evenementen en tentoonstellingen, of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten?

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vrijwilliger Publieksbegeleider

Ben jij een enthousiaste publieksbegeleider die het bezoek van onze bezoekers aan zowel ons Techniekmuseum als ons Kunstpodium onvergetelijk wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger Publieksbegeleider

Vrijwilliger Werkvoorbereider bij Educatie

Ben jij enthousiast en vind je het leuk om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren voor onze educatieve activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger Werkvoorbereider bij Educatie 

Vrijwilliger Vrijetijdsactiviteiten

Ben jij enthousiast en vind je het leuk om de deelnemers aan onze vrijetijdsactiviteiten, zoals vakantieworkshops en kinderfeestjes, te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger Vrijetijdsactiviteiten

Vrijwilliger Schoolprojecten

Ben jij enthousiast en vind je het leuk om, samen met een Oyfo-docent, kinderen en jongvolwassenen te begeleiden bij schoolprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger Schoolprojecten

Vrijwilliger Avondhost

Ben jij de enthousiaste host die het avondbezoek van bezoekers aan ons Techniekmuseum onvergetelijk wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Werken bij Oyfo

Werken bij Oyfo

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum en een Kunstenschool. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in.

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dat.

Je kunt je sollicitatie mailen naar Marion Weegerink via m.weegerink@oyfo.nl 

 

Sollicitaties kunnen per post worden verzonden naar:

Oyfo

t.a.v. M. Weegerink

Industriestraat 9

7553 CK Hengelo

Stage of afstudeeropdracht

Stage of afstudeeropdracht

Studenten van het HBO en WO die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht, kunnen bij ons o.a. op de volgende afdelingen terecht:
- Museaal en erfgoed
- Horeca & Facilitaire dienstverlening
- Marketing & Communicatie
- Receptie- en Administratie

 

Interesse? Neem dan contact met ons op
Stagiair Online & Content Marketing

Hey student! Ben jij op zoek naar een online marketing stage en houd je van cultuur, techniek en kunst? Dan is Oyfo de organisatie voor jou. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste online en content marketing stagiair die graag onderdeel wil zijn van een jong en gezellig team en daarbij graag wil meehelpen om de marketing afdeling van Oyfo op de kaart te zetten!

 

Bekijk hier de volledige vacature: