Werken bij Oyfo

Werken bij Oyfo

Bij Oyfo werk je in leuke teams van vaste medewerkers en vrijwilligers. Er heerst een goede werksfeer en er is veel afwisseling. Iedere dag is anders!

 

Als we de bezoekers willen aanzetten tot ontdekken en inspireren, dan vraagt dat een omgeving en cultuur waarin de medewerkers ‘aangezet’ worden hun kwaliteiten en talenten aan te spreken. Ons eigen talent is aan zet!

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Al meer dan honderd vrijwilligers hebben zich verbonden aan Oyfo. Toch kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken. Wij zijn continue op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die graag doordeweeks of in het weekend willen komen helpen.

 

Geïnteresseerd? Lees hier meer
Werken bij Oyfo

Werken bij Oyfo

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum, een Kunstpodium en een Kunstenschool. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in.

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dat.

Je kunt je sollicitatie mailen naar Marion Weegerink via hr@oyfo.nl

 

Sollicitaties kunnen per post worden verzonden naar:

Oyfo

t.a.v. M. Weegerink

Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Stage of afstudeeropdracht

Stage of afstudeeropdracht

Studenten van het HBO en WO die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht, kunnen bij ons o.a. op de volgende afdelingen terecht:
- Museaal en erfgoed
- Facilitaire dienstverlening
- Marketing & Communicatie
- Receptie- en Administratie
- HR

 

Interesse? Neem dan contact met ons op