Kom werken bij Oyfo!

 

Bij Oyfo werk je in leuke teams van vaste medewerkers en vrijwilligers. Er heerst een goede werksfeer en er is veel afwisseling. Iedere dag is anders!

 

Als we de bezoekers willen aanzetten tot ontdekken en inspireren, dan vraagt dat een omgeving en cultuur waarin de medewerkers ‘aangezet’ worden hun kwaliteiten en talenten aan te spreken. Ons eigen talent is aan zet!

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Al meer dan honderd vrijwilligers hebben zich verbonden aan Oyfo. Zij vervullen met veel enthousiasme zeer uiteenlopende en afwisselende functies. Toch kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken.

Wij zijn continue op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die graag één of meerdere dagdelen doordeweeks en in het weekend willen komen helpen.

 

Geïnteresseerd? Lees hier meer informatie
Wij zoeken:

Lijkt het je leuk om onze museumbezoekers, cursisten en gasten te verwelkomen en te woord te staan? Of om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan ons erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen, mee te werken aan onze activiteiten, evenementen en tentoonstellingen, of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten?

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vrijwilliger Suppoost

Jij bent de ‘ogen’ van het museum. Je bent een dag(deel) aanwezig en je houdt in de gaten of bezoekers zich houden aan de regels en of de collectie gespaard blijft. Je kent het museum op je duimpje en je kunt eenvoudige vragen van bezoekers beantwoorden.

 

Vrijwilliger Suppoost

Vrijwilliger Rondleider

Je leidt zelfstandig en op een interactieve manier groepen rond in het museum. Je weet de groepen te boeien en je houdt rekening met de verschillende achtergronden van die groepen. Je vertegenwoordigt Oyfo positief en enthousiasmerend, je hebt kennis van het museum.

 

Vrijwilliger Rondleider

Vrijwilliger Verhalenverteller/Demonstratiegever

Je bent (oud)medewerker bij een bedrijf waarvan wij collectie beheren. Door jouw (vroegere) werk/interesse weet je van alles te vertellen over een bepaald object/machine en daarover kun je vol enthousiasme vertellen. Waar mogelijk demonstreer je de werking van het object en geef je uitleg aan geïnteresseerde bezoekers. Je geeft uitleg over de zone of over de context waar het object zich in bevindt.

 

Vrijwilliger Verhalenverteller/Demonstratiegever

Vrijwilliger team Educatie

Lijkt het jou fantastisch om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar te begeleiden bij schoolprojecten en/of vrijetijdsactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger team educatie

Werken bij Oyfo

Werken bij Oyfo

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum en een Kunstenschool. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in.

Student Facilitaire Dienst

Op zoek naar een toffe bijbaan als student? Kom dan werken bij team Facilitair Dienst! Als medewerker van team Facilitair Dienst ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van ruimtes voor verhuur en het onderhouden van onze ruimten. Daarnaast verricht jij administratieve werkzaamheden zoals het behandelen van inkomende mails en het doe je bestellingen.

 

Bekijk hier de volledige vacature:

Docent jazzdance

Wil jij graag jouw danskennis delen, weet jij je enthousiasme over te brengen aan onze leerlingen en neem je initiatief tot samenwerking met collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou! Oyfo Kunstenschool zoekt een docent jazzdance beginners

 

Bekijk hier de volledige vacature:

Docent peuter- en kleuterdans

Oyfo Kunstenschool zoekt een docent peuter- en kleuterdans. Wil jij graag jouw danskennis delen, weet jij je enthousiasme over te brengen aan onze leerlingen en neem je initiatief tot samenwerking met collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk hier de volledige vacature:

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dat.

Je kunt je sollicitatie mailen naar Marion Weegerink via m.weegerink@oyfo.nl 

 

Sollicitaties kunnen per post worden verzonden naar:

Oyfo

t.a.v. M. Weegerink

Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Stage of afstudeeropdracht

Stage of afstudeeropdracht

Studenten van het HBO en WO die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeeropdracht, kunnen bij ons o.a. op de volgende afdelingen terecht:
- Museaal en erfgoed
- Horeca & Facilitaire dienstverlening
- Marketing & Communicatie
- Receptie- en Administratie

 

Interesse? Neem dan contact met ons op