Vrijwilliger bij Oyfo

 

Op dit moment hebben al meer dan honderd vrijwilligers zich verbonden aan Oyfo. Zij vervullen met veel enthousiasme zeer uiteenlopende en afwisselende functies. Toch kunnen wij altijd jouw hulp gebruiken.

 

Daarom zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste, klantgerichte en flexibele vrijwilligers die graag één of meerdere dagdelen willen komen helpen. Dit mag doordeweeks of in het weekend, overdag of in de avonduren.

 

 

Wij zoeken

Lijkt het je leuk om onze museumbezoekers, cursisten en gasten te verwelkomen en te woord te staan? Of om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan ons erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen, mee te werken aan onze activiteiten, evenementen en tentoonstellingen, of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken:

Lijkt het je leuk om onze museumbezoekers, cursisten en gasten te verwelkomen en te woord te staan? Of om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan ons erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen, mee te werken aan onze activiteiten, evenementen en tentoonstellingen, of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten?

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vrijwilliger Publieksbegeleider

Jij bent de ‘ogen’ van het museum. Je bent een dag(deel) aanwezig en je houdt in de gaten of bezoekers zich houden aan de regels en of de collectie gespaard blijft. Je kent het museum op je duimpje en je kunt eenvoudige vragen van bezoekers beantwoorden.

 

Vrijwilliger Publieksbegeleider

Vrijwilliger Rondleider

Je leidt zelfstandig en op een interactieve manier groepen rond in het museum. Je weet de groepen te boeien en je houdt rekening met de verschillende achtergronden van die groepen. Je vertegenwoordigt Oyfo positief en enthousiasmerend, je hebt kennis van het museum.

 

Vrijwilliger Rondleider

Vrijwilliger team Educatie

Lijkt het jou fantastisch om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar te begeleiden bij schoolprojecten en/of vrijetijdsactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk hier de volledige vacaturetekst:

Vrijwilliger team educatie

Opleiding

Om jouw vrijwilligerswerk goed uit te kunnen voeren, hebben we een aantal trainingsdagen georganiseerd. Tijdens deze dagen laten we jou zien wie wij zijn en wat we doen bij Oyfo. Daarna kan jij precies vertellen wat er in ons museum te zien en te doen is. Het gaat om twee trainingen in mei.

 

Dit is Oyfo!

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum, een Kunstenschool en een Kunstpodium. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in. Medio 2021 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie op Hazemeijer complex in Hengelo. Op die plek zullen wij de komende jaren doorgroeien tot een bruisende place to be waar voor iedereen altijd iets te doen of beleven is.

 

Belangstelling?

Lijkt het vrijwilligerswerk bij Oyfo jou wel wat? Kijk dan onze vrijwilligersfuncties of vul onderstaand formulier in.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Ik heb interesse voor de volgende vrijwilligersfunctie (meerdere opties mogelijk) *






We horen graag van jou wie je bent, waarom je op een van onze vrijwilligersfuncties reageert en hoe je onze teams kan versterken. Jouw reactie kan je in een Word- of PDF-bestand hieronder uploaden.

Upload hier jouw Word- of PDF-bestand: *
* verplicht