Speeddaten

Dinsdag 26 oktober

 

Wil jij vrijwilliger worden bij Oyfo? Kom dan op dinsdag 26 oktober speeddaten bij Oyfo. Tijdens deze speeddate wordt er vertelt wie Oyfo is en wat we doen. Ook zal er een vrijwilliger vertellen over zijn ervaringen en functie en kun je een kijkje nemen in het museum. Ben je dan nog steeds enthousiast? Dan kun je aansluitend deelnemen aan de speeddates met de medewerkers. Op deze manier kunnen we elkaar goed leren kennen.

 

Lijkt het je leuk om onze museumbezoekers, cursisten en gasten te verwelkomen en te woord te staan? Om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan ons erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen, mee te werken aan onze activiteiten, evenementen en tentoonstellingen, of andere voorkomende werkzaamheden te verrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Praktische info

Wanneer: dinsdag 26 oktober 2021
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur en 18.30 - 20.00 uur
Waar: Oyfo, Floris Hazemeijerstraat 300, 7555 RJ Hengelo

Vrije inloop, aanmelden is dus niet nodig

 

Wij zoeken

Dit is Oyfo

Oyfo is een verrassende plek waar iedereen welkom is. We hebben een interactief Techniekmuseum en een Kunstenschool. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in. In 2021 verhuizen we met onze Kunstenschool en ons vernieuwde Techniekmuseum naar Hazemeijer Hengelo. Op die plek zullen wij de komende jaren doorgroeien tot een bruisende place to be waar voor iedereen altijd iets te doen of beleven is.