Pianodocent

Uren per week in overleg

 

Ben jij een enthousiaste pianodocent die met energie een nieuwe uitdaging aan wil gaan? Heb je zin om samen te werken met collega's om naast de reguliere lessen ook nieuwe activiteiten te ontwikkelen? Dan ben je in onze organisatie aan het juiste adres!
 

Wie wij zijn

Oyfo is dé plek in Nederland waar kunst en techniek samenkomen in een Techniekmuseum, een Kunstpodium en een Kunstenschool. Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Daarbij zetten we kunst, techniek en erfgoed als middel in. Medio 2021 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie op Hazemeijer Hengelo. Op die plek zullen wij de komende jaren doorgroeien tot een bruisende place to be waarvoor iedereen altijd iets te doen of te beleven is.

 

Wat ga je doen?

  • Je draagt zorg voor pianolessen passend bij de leerling.
  • Je stelt voor individuele en/of groepslessen een lesrooster op en communiceert hierover met jouw leerlingen en team klantencontact.
  • Je zorgt voor passend lesmateriaal.
  • Je organiseert samen met je collega’s diverse presentaties en concerten voor je leerlingen.
  • Je woont verschillende overlegvormen van Oyfo bij.
  • Je staat open voor samenwerkingen tussen de verschillende disciplines.

Ben jij dit?

  • Jij bent enthousiast en flexibel.
  • Jij hebt bij voorkeur een afgeronde conservatorium/HBO opleiding.
  • Jij hebt affiniteit met groepslessen en/of staat open voor deze lesvorm.
  • Jij toont ondernemerschap; bent representatief en gericht op samenwerking met collega’s.

Dit bieden wij

Bij Oyfo werk je in het Kunstenschool team, maar heb je daarnaast ook contact met de andere teams en onze vrijwilligers. Er heerst een goede werksfeer en geen dag is hetzelfde. Binnen Oyfo bieden we jou een omgeving waarin jij je kunt ontplooien binnen jouw talenten om onze leerlingen vakbekwaam te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling. Salaris conform cao-KE in schaal 8 van minimaal €2.904 tot maximaal €4.451 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Oyfo ondersteunt de code diversiteit en inclusie.

 

Enthousiast geworden?

Lijkt deze functie jou iets? Stuur dan je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV naar hr@oyfo.nl.

 

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Anne-Marie ten Heggeler via 074-2430054 over de procedure kun je contact opnemen met Chantal Pekkeriet via hr@oyfo.nl.